Skogsäventyret som inte gick som planerat

Hej finaste ni!
Imorse packade jag i ordning en liten ryggsäck med dricka och kakor för att bege mig ut på lite skogsäventyr. Vi bor väldigt nära skogen så det har blivit lite av en vana men idag var nog första gången jag gick ensam och det var så avkopplande! Varför har jag inte gjort de innan?

Jag älskar att promenera på den mysiga grusstigen som går mitt i den vackra skogen och får verkligen ett så stort lugn över mig varje gång. När jag gick där på stigen lät jag mina tankar bara skena och luftas, jag tänkte på framtiden, nuet och det som varit. Hur jag önskar mig att bli den jag alltid varit, den där levnadsglada energifylld Jennie. Jag tänkte på mina val, mina beslut och vägen jag tagit och även om de är lite svårt att minnas tillbaka finner jag en stor befrielse av att bara gå där och tänka på allt detta.

Tog idag även med mig telefonen ut då jag tänkt ta till test hur den faktiskt var men det slutade i en liten katastrof. Riggade upp kameran med hjälp av en kartong och en sten och satte mig sedan för att posa, det kändes verkligen som jag var on Point men skrattet tog helt över mig när jag kommit hem och gått igenom bilderna. Det var förfärligt! På 90% av bilderna hade jag tappat balansen eller viftat med händerna och resterande bilder blundade jag på. Varför kollade jag inte igenom detta i skogen istället?

Så roligt när man känner sig som million dollar för att sen gå igenom bilderna och bara finna för många bilder på en klantig Jennie vevandes med armarna eller balanserades på bergskanten.

Här får ni iallafall se de bilderna som blev någorlunda okej iallafall 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *