Höstfavoriter – Inredning, Smink, Mode & Mys

//Solspegel//Ljuslykta//Guldkudde//Rund//Svart//Rosa Poster//Poster//Väggdekor//

FAVORITER – INREDNING
På hösten spenderas många dagar inomhus i grått och tråkigt väder så vad är då inte bättre än att ha ett mysigt hem du bara längtar efter att få komma hem till? Jag älskar att jobba med textilier vilket är något som kan göra hemmet från alldagligt till lyx och verkligen sätta mysfaktorn. Mörk inredning är något jag fastnat för och i höst matchar jag det med snygga posters, mässingsdetaljer & mysiga sammetskuddar.

//Chanel//Morphe//Urban Decay//Makeupstore//MAC Concealer//All Nighter //Lancome //FÄRG //Linda Hallberg Palett//

FAVORITER – SMINK
Till hösten älskar jag sminkningar med mörka ögon (kanske en snygg mörk sotning?) och nude eller rosa läppar, även mörka läppar är något som blir populärare under de mörkare årstidernaMorphes ögonskuggspaletter är en av mina höstfavoriter då de har ett stort utbud av snygga & användbara färger och du får dessutom många skuggor till en inte så stor peng, även Urban Decays paletter är fantastiska men dock kostar de lite mer. Chanels Le volume de Chanel mascara är min absoluta favorit och en produkt jag använder dagligen, den ger verkligen fransar med lösögonfranskänsla//Skor//Skinnbyxor//Leopardkappa//Örhängen/Tröja//Håraccessoar//

 FAVORITER – MODE
Bland det bästa med hösten måste ju vara alla stickade sköna tröjor & mysiga jackor, jag älskar det! Hur fin och mysig är inte den här leopardjackan från NAKD? Så snygg att matcha med en ganska enkel outfit och håret i en snygg uppsättning, såhär vill jag definitivt gå klädd när jag fikar på stan i höstkylan!//Muggar//Anteckningblock//

FAVORITER – MYS
På Hösten älskar jag att dricka en massa te gärna framför en bra serie och något jag tycker sätter stämningen är helt klart en snygg mugg! Dessa från Christina Re har jag spanat in en längre tid för hur snygga är dom inte? Hösten betyder också för mig förändring och denna årstid brukar jag ägna mycket tid åt planering och skrivande, gärna i ett snyggt anteckningsblock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *