Inredningstips – Styla ditt sovrum lyxigt & Elegantl

Hej bästa ni!
Det är så himla roligt och glädjande när ni hör av er och säger att ni uppskattar mina tips och inredningsinlägg, tusen tack! Så idag är det äntligen dags för en ny inredningsartikel här på Beautyela och idag tänkte jag ta och gå igenom hur man lätt kan styla om sovrummet till lyxigt och glamouröst!

FYLL SÄNGEN MED TEXTILER
Sängen är oftast de man först lägger ögonen på och en riktig gamechanger som direkt skapar en glamorös känsla över rummet är textilerna! Jobba med lager på lager och var inte rädd för att köra extra allt. Investera i stora mysiga hotellkuddar (eller dina vanliga sovkuddar) längst bak och fyll på med fina prydnadskuddar, tänk på att kuddarna inte ska ta upp mer än en fjärdedel av sängens längd. Vid sängens slut kan du lägga en mysig filt toppad med ett sammetsöverkast (du kan också använda dig av en vanlig sammetsgardin)

SATSA PÅ MATTAN
En matta gör oerhört mycket för ett rum så genom att införskaffa en matta skapar du direkt en hemtrevligare känsla i rummet. Strävar du efter ett elegant & lyxigt sovrum (som du troligtvis gör om du läser det här inlägget) så välj en matta i ett mjukt utförande så som viskos eller rya, för extra glam kan du också investera i några fårskinn du lägger på golv och/eller säng.BELYSNING
I ett sovrum är en taklampa med bra belysning viktigt och för en lyxig känsla kan du välja en lampa med skinande finish, kanske en lampa i guld eller kristall för extra lyx. Glöm dock inte bort dekorationsbelysningen för att kunna skapa en mysig atmosfär! Är du trött på dina lampor kan du snabbt byta ut dom genom att investera i glamorösa sammetslampskärmar som faktiskt inte ens är speciellt dyra!GARDINER
För att snabbt skapa en känsla av glamour och lyx kan du höja gardinstången till taket då de skapar illusionen av ett högre och större fönster. Investera sedan i ett par snygga gardiner i ett tung material med fint fall (ex. Sammet eller linne) du kan också dra gardinerna ut längs den tomma väggen för ett ännu glammigare resultat.
SÄNGBORD
Nattduksborden är en viktig möbel i sovrummet så för en lyxig känsla satsa på lite bling! Göm undan prylar i en låda och satsa på att styla med endast några objekt. För ett elegant sovrum kan du ex. styla med en hög lampa, en snygg bok, en vas och en dekorativ accessoar. För att få en balans i rummet så tänk symmetriskt, om ena sängbordet har en hög lampa så välj en hög lampa till det andra också då de balanserar upp varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *