Mina Sminkfavoriter

//Mascara//Läppstift//Rouge//Foundation//Eyeliner//Morphe Palett//Revolution Palet//Concealer//

CLUMPY DEFY MASCARA
Använt denna mascara i flera år nu och måste alltid ha en ståendes hemma. Max factors Clumpy defy är en mascara som separerar fransarna och ger dom en helt otrolig längd. Som ni hör på namnet så ’motkämpar’ den även klumpighet och det har inte bara med formulan att göra utan mascaraborsten som har täta och många taggar är ett perfekt redskap till att motverka klumpar.

NYX SOFT MATTE LIPCREAM
Min absoluta favoritprodukt till läpparna är utan tvekan NYX matta lipcreams! Abu dhabi är min färg och den använder jag som standard till de flesta vardagssminkningar jag gör, detta ’läppstift’ lämnar dina läppar med en perfekt färg som känns så mjuk på läpparna.

LUMENE NORDIC CHIC BLUSH
Detta rouge använder jag dagligen och är supernöjd med, jag gillar verkligen resultatet som är fräscht och naturligt! Lumenes rouge är ett rouge som är lätt att jobba med och inte så stark pigmentering vilket ger ett naturligt resultat men färgen går även att bygga upp.

LUMENE BLUR FOUNDATION
Denna Foundation använde jag i flera år och jag skulle säga att den är bättre än en hel del dyra produkter. Lumenes Blur foundation ser fantastisk ut på huden, är lätt att jobba med och sitter på plats hela dagen. Ett stort plus tycker jag också är att den är lätt på huden och det känns knappt att man har foundation på sig.

NYX EPIC INK LINER
Jag har provat många olika eyeliners men den som alltid finns i min sminkväska är denna från NYX! NYX Epic ink liner är verkligen så otroligt lätt att jobba med och ger mig ett så snyggt resultat som är helt täckande och svart.

MORPHE PALETT 
Morphes paletter har ett otroligt bra rykte som dom helt klart är värda! Till att börja med så har de en bra variation av färger i sina olika paletter, du kan hitta allt från naturligt till regnbågens alla färger. Deras skuggor håller alltid en hög kvalité med bra pigment och skuggorna är dessutom lätta att jobba med.

REVOLUTION ICONIC 1
Det här är andra paletten jag har från budgetmärket Revolution och även den som är min favorit! Skuggorna är superfina och har en bra pigmentering, speciellt för att vara så billiga! Om du grundar med ögonprimer innan så blir de ännu bättre pigmentering och du får även ett mer hållbart resultat.

REVOLUTION CONCEAL & DEFINE
Jag började använda denna concealer i April efter London resan och är så nöjd speciellt med tanke på priset, den är lätt att jobba med och har ett täckande resultat som ljusar upp på ett väldigt fint sätt under ögonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *