Planerar Beautyela

Hej!
Idag tänkte jag ta & prata om min planering inför starten av Beautyela på nya webbplatsen! Tänkte ta och dela med mig av en del spännande saker som kommer hända, lite nyheter och även på slutet några frågor till er.


Ny Design
Designen ni ser nu är inte designen som Beautyela kommer ha i framtiden utan faktum är att jag håller på att göra en total makeover av sidan gällande design, header och ja allt! Jag är helt inne på att skapa en stilren sida med en touch av feminint, det kommer bli lättare att läsa inläggen och inläggen kommer både se bättre ut och ha en bättre läsarupplevelse.

Innehåll
Jag jobbar hårt på att förbättra och utveckla Beautyela och kan avslöja att det kommer bli så mycket mer än bara en blogg! Har en hel lista fylld med roliga & spännande idéer, inlägg och planer
 som jag tyvärr inte kan avslöja så mycket av än men ni kommer få se i framtiden. De första unika inläggen kommer komma ut nu i veckan så kika gärna in för att hålla dig uppdaterad. Kommer också ha stående kategorier som kommer tillbaka på bloggen och kan ta och avslöja några inlägg ni kommer se här men även där har vi lite nya unika kategorier ni kommer se i framtiden.

Dagens Outfit & Look
Jag kommer ta tag i kategorin ’Dagens Look’ och räknar med att visa upp min outfit och sminkning varje dag. Tanken är proffsiga och snygga bilder med bra bakgrunder som inspirerar och följer en röd tråd, jag tänker att jag ska sätta mig egen touch och stil på varje bild och inlägg.

Veckans/Månadens Lista
Varje vecka & månad kommer en lista ut där jag visar bilder och pratar om månaden som varit, vilka favoritprodukter jag haft och mina tips

Yelas tutoriols
Jag kan äntligen avslöja att det kommer komma upp en hel del tutoriols gällande inredning, smink och mode! Detta är något som varit önskat av flertalet läsare och självklart så lyssnar jag på er och era åsikter.

Följa bloggen
Det finns redan nu lika olika sätt att följa bloggen på men jag håller på att utöka möjligheter för att det ska bli smidigare! Är redan i fullgång med ett projekt gällande detta och kan berätta att det kommer resultera i ett personligt nyhetsbrev som skickas ut. Till skillnad från mina gamla nyhetsbrev görs detta fullt ut av mig och kommer innehålla aktuella inlägg, tips & idéer!

 

Era tankar & frågor till er
Jag har ju som ni ser en hel del idéer, tankar och planer men ibland när man sätter sig in i det mycket är det lätt att stirra sig blind så därför vill jag även ta och prata med er läsare, ni är ju faktiskt de viktigaste på min sida och ger mig motivationen & kärleken till att fortsätta!
Jag vill höra era tankar världens bästa läsare, skulle betyda otroligt mycket om ni ville svara på frågorna & hjälpa mig att göra bloggen så bra som möjligt både för mig och för er.

  • Vad vill du se på Beautyela?
  • Vad vill du lära dig/veta mer om?
  • Vad gillar du för typ av inlägg?
    Vad vill du lära dig/veta mer om?
  • Är det något inlägg eller inläggserie jag tidigare gjort som du fastnat för? 

5 reaktioner på ”Planerar Beautyela

  1. Hur kan du låtsas bygga upp något som inte är du? Du har inte ens ett företag registrerat så att ljuga om det är bara sjukt. Vill gärna se ditt godkännande från skatteverket om din firma. Borde fan tipsa de om att du bedrar staten på pengar!!!

    1. Oj va sur! Vad är de jag låtsas bygger upp och vad är inte jag? Vore kanske smart att kolla upp innan du vräker ur dig skit. Vänligen lämna min blogg, har inte din mamma lärt dig att om man inte har något gott att säga vara tyst? Pinsamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *