Dagens Look + Nyheter på bloggen (Translate,nyhetsbrev m.m)

Hej fina ni!
Idag har jag haft en väldigt lugn dag där jag mest suttit och jobbat med en header till min fina bloggkollega Malin som nu precis blev klar och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Gå gärna in och kika hur himla fin hennes blogg blev.

Dagens Outfit blev väldigt bekväm och jag bara älskar tröjan från Forever 21! Utan tröjan hade det varit en ganska basic & lite tråkig outfit så den tillför verkligen en hel del till looken. Dagens Smink är naturligt med en eyeliner utan vinge, så som jag oftast brukar sminka mig till vardag förutom de faktumet att jag idag lekte lite med min Morphe palett till ögonskugga, den är så sjukt bra och passar perfekt till vardagssminkningar.

Design jag gjorde till Malin kika in hennes blogg HÄR för att se hur den bättre ser ut & hur fin och bra blogg hon har. 

NYHETER PÅ BEAUTYELA
Som ni säkert vet flyttade jag till eget webbhotell i Söndags vilket betyder att jag inte fått allt helt klart än men jag tänkte ta och presentera lite nyheter gällande bloggen.

GOOGLE TRANSLATE
Nu har jag äntligen fixat så bloggen kan översättas till alla språk genom Google translate, du hittar funktionen längst ner i sidomenyn till vänster.

PRENUMERERA
Nu Du kan nu prenumerera på Beautyela och få uppdateringar via mejl när ett nytt inlägg kommer, du hittar funktionen i sidomenyn och det enda du behöver göra är att fylla i din epost, gå in på din mejl och bekräfta.

I framtiden kommer jag också lansera ett nyhetsbrev där innehållet blir lite annorlunda. En gång i veckan kommer man få ett mejl innehållandes de bästa inläggen från Beautyela blogg, en massa tips & andra roliga saker! Denna funktion är tyvärr inte klar ännu men du kan redan nu anmäla dig så kommer du automatiskt läggas till när det drar igång. Vill du anmäla dig till nyhetsbrevet gör du det genom att skicka ett mejl till KONTAKT@BEAUTYELA.SE eller fylla i formuläret i slutet av inlägget.

 DESIGN
Designen ni ser nu på bloggen är inte riktigt den det kommer vara i slutändan utan jag är i fullgång med en ny header. Tyvärr vet jag inte riktigt när den blir klar då jag vill få den så bra som möjligt men iallafall till nästa vecka borde den vara klar!

Visste du om att du också kan beställa en design till din sida eller blogg? Det gör du genom att mejla mig på Kontakt@Beautyela.se
Om ett par dagar kommer Designbyela’s sida upp och där kommer all information, priser och mina tidigare designer finnas.

FÖRANMÄLNING TILL NYHETSBREV

13 reaktioner på ”Dagens Look + Nyheter på bloggen (Translate,nyhetsbrev m.m)

  1. Kul att du kommit över på andra sidan till oss med egna hotell 🙂
    Hoppas du kommer tycka att det är lika bra som jag gör 🙂

    Jag har bloggat på eget och wordpress sen mer än 10 år tillbaka… provade på Nouw ett tag förra året men gick snabbt tillbaka till mitt eget efter att jag upplevde allt strul som finns där.

    Ha en fin kväll,

    kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *