Saknar jag Nouw? Blogga på eget webbhotell

Hej fina ni!
Nu har det gått en vecka sedan jag lämnade Nouw för att bli självständig och starta upp på eget webbhotell och idag tänkte jag prata lite om hur det känns, trivs jag eller saknar jag Nouw?

Och svaret är, Nej jag saknar faktiskt inte alls Nouw! Jag trodde jag skulle göra det då de var där min bloggresa startade och jag trivdes med deras smidiga sätt att göra inlägg på och framförallt community där man lätt kunde synas med sin blogg & hitta nya roliga inlägg att läsa men det är faktiskt inget jag känner av att jag saknar och det är så mycket annat som väger upp för de jag missar.

Jag startade mitt webbhotell via Misshosting med WordPress plugin så det är alltså där min blogg ligger nu,  på min eget webbhotell som jag äger. Genom att blogga här känner jag att jag får ett mer professionellt utseende på bloggen och kan designa och göra min blogg personlig och exakt så som jag vill ha den men jag gillar även det faktumet att jag faktiskt äger min egen blogg.

Det finns också många fler funktioner, hur många som helst egentligen som du kan använda dig, allt ifrån roliga nyhetsbrev till sökoptimering som får din blogg att synas bättre på Google.

Så för att sammanfatta det hela så är jag oerhört glad att jag äntligen vågade ta steget och satsa på bloggen! Jag trivs oerhört bra här och kommer förmodligen aldrig byta, härifrån går det bara framåt och ni kan förvänta er en rejäl uppgradering av bloggen framöver!

31 reaktioner på ”Saknar jag Nouw? Blogga på eget webbhotell

 1. Vad kul att du trivs så bra! Nouw är tyvärr strulig lite för ofta tycker jag. Hoppas de blir snart mycket bättre

 2. Men vad skönt att du trivs med så du har nu, tycker det låter så komplicerat och gillar att det är så lätt att synas. Vet inte om jag hade haft så många läsare annars <3

 3. Vad skönt att du trivs så bra med din nya fina blogg. Visst är det bättre att ångra något man gjort än inte gjort och du ser allt blev betydligt bättre för dig och oss.Här klickar jag in dagligen och blir aldrig besviken

 4. Härligt att du trivs på ditt nya ställe, går tankarna att jag ska byta ställe men har inte riktigt kommit till den punkten än känner jag. Hoppas det bara går framåt nu för dig! 🙂

 5. Härligt och höra att du är så nöjd 🙂 sist jag var här inne och läste höll du fortfarande till på nouw. Jag har själv upplevt en massa problem med de, och förstått att många andra också gör det, så på sätt och vis kan jag förstå det där med att det känns skönt att ha sitt eget liksom 🙂

 6. Jag är lite sugen att byta jag med, dock är det mycket som är smidigt och bra med nouw också. Om du skulle och om du gör, vad tar du för att hjälpa till med flytt, mall och en klar start på en wpblogg?

 7. Jag använder mig att misshosting gällande min mail och mitt domännamn, är mega nöjd 😀 Jag saknar Nouw jätte mycket när jag var helt egen så därför gick jag tillbaka efter cirka 6 månader!

 8. Har själv haft dom tankarna längre fram att byta till min helt egna portal men har inte orken till det just nu, kul att du trivs vilket är det viktigaste

 9. Så skönt att du känner att du gjort rätt.
  Jag har börjat tröttna på nouw, att det alltid ska klödda och ha sig. Det går inre många dagar mellan problemen kvland. Sen funkar det länge ibland..
  men sen gillar jag mycket med just nouw som väger upp åndå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *