Dagens Yela

Visste ni att jag egentligen har väldigt lockigt hår? Brukar nästan aldrig visa upp de då jag oftast plattar men jag kanske borde strunta i plattången lite och embrace mina egna lockar eller vad tycker ni?

 

 

23 reaktioner på ”Dagens Yela

  1. Du är lika vacker i både platt och lockigt hår kvinnaTycker absolut att du ska låta bli plattången ett tag framöver och vissa upp ditt vackra lockiga hår

  2. Jag tycker att ditt hår är fantastiskt vackert precis som du är, och eftersom jag råkar tycka väldigt mycket om lockar så säger jag strunta i plattången! Jag skulle mer än gärna vilja ha likadant hår som du har!
    Sv: Tack fina vännen för din jättefina kommentar till mitt inlägg!❤ Den berörde mig verkligen!❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *