Nya posters & En bra deal

I samarbete med nordicpostercollective

Mina nya posters
Förra veckan gick jag ut med ett kommande samarbete där jag lovade en bra deal och nu är det äntligen dags att dela med mig till er!
I Fredags var min pappa här och hjälpte mig med att sätta upp tavellist och spegel när min mobil plötsligt plingade till, jag hade ett paket från Nordicpostercollective som väntade på mig! Vi åkte ner för att hämta de på posten och ivrigt öppnade jag dom för att bli riktigt glad, jag tror aldrig jag sett snyggare posters! 

De jag fick hem heter Vanitas 2 och Vanitas 5 vilket är mörka, blommiga posters som passar så bra här hemma (och i nästan alla hem) de är dessutom väldigt populärt med stora blommor i höstens inredning!

En bra deal
Nu är det då alltså dags för dealen! Det är en rabattkod ni mina läsare får ta del av, ni får nämligen med hjälp av koden BEAUTYELA20 hela 20% rabatt på ett helt köp hos Nordicpostercollective! Så in och kika och fynda bland deras snygga posters (Kan lova er att de inte är lätt att välja då de finns mycket fint)

När vi fått upp posters, tavellist och spegel var det verkligen som ett helt nytt rum! Det är helt otroligt vad mycket snygga posters faktiskt kan göra för hemmet, de blev direkt så mycket hemtrevligare och snyggare!

Dagen efter kom min mamma hit och spenderade helgen tillsammans med mig, tillsammans stylade vi i ordning och fick till de så himla bra! Jag känner verkligen inte igen mig i rummet och trivs redan så mycket bättre. Imorgon kommer jag ta och visa upp hela förvandlingen!

9 reaktioner på ”Nya posters & En bra deal

  1. Vilken härlig stil på bilderna! De passade jättebra in med resten av din inredning. 🙂 jag har alltid så svårt att välja vad jag ska ha på väggarna för att det finns så mycket fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *