Beautyelas Framtid

Hej bästa läsarna!
Jag sitter just nu och planerar bloggens framtid, jag vet att jag sagt det ett par gånger nu men bloggen kommer både se och vara lite annorlunda när jag är klar och idag tänkte jag därför gå igenom vad ni kan förvänta er men jag vill också höra era åsikter.

Varför bloggen har varit lite oaktiv och sett ut som den gjort från start är då de jag planerat tog lite mer tid och var krångligare än tänkt, det är helt enkelt en massa att fixa men oroa er inte, förändringarna är på väg!

Ett nytt koncept
Jag har funderat en hel del på vad jag vill göra av min hemsida och jag känner att jag äntligen landat i ett beslut. Beautyela kommer i framtiden inte bara vara en blogg utan en blogg/gratis internet-tidning!

Vad innebär det då i praktiken och vad kan ni förvänta er?
Detta är både till de negativa och positiva beroende på vad du gillar men bloggen kommer inte vara riktigt lika personlig på samma sätt den tidigare varit, missförstå mig inte för jag kommer fortsätta prata om mitt liv, erfarenheter och psykisk ohälsa bara inte på samma sätt. Istället för att skriva av mig och göra spontana inlägg kommer jag snarare fokusera på mer djupdykande artiklar och inlägg. Det kommer helt enkelt vara mer strukturerat och planerat utan dagliga uppdateringar från livet och min vardag (det kommer dock såklart inte försvinna helt!)

Men kommer det kännas personligt?
Ja det kommer det absolut göra! Det kommer fortfarande vara min blogg som jag skriver om det jag gillar och alltså inte en opersonlig tidning, jag kommer bara lägga upp det på ett annat sätt än en riktig blogg. Det kommer inte heller vara en jättestor skillnad från idag då jag faktiskt inte postar så mycket kring mitt liv, de är något som också ger mig lite stress att jag inte gör det då det känns som man nästan måste prata en del om sitt liv när man är just bloggare men som ni vet jag mår inte riktigt bra nu och det skapar lite av en press på mig att få ut mer personliga inlägg och uppdateringar kring vardagen så det hade varit skön att släppa den pressen lite och lägga ut inlägg från livet de dagar jag har något speciellt för mig än krystade inlägg varje dag där jag inte vet vad jag ska säga.

Artiklar
Jag kommer satsa på att göra mycket fler artiklar i framtiden. Ni som följer bloggen aktivt har nog redan märkt av det lite då jag iallafall släppt två inlägg med mitt nya koncept (Konstiga Skönhetstrender och Konstiga Modetrender) Artiklarna kommer vara välskrivna, planerade och kommer beröra ämnen från makeup och inredning till psykisk ohälsa och diagnoser. 

Era åsikter
Detta är alltså vad jag tänkt kring framtiden på Beautyela men ni läsare betyder väldigt mycket för mig och jag vill kunna ge er de bästa så jag skulle jättegärna vilja höra era åsikter, tycker ni det låter som en bra idé eller borde jag skrota den och satsa på att köra mer blogg med dagliga uppdateringar kring mitt liv? Skulle betyda otroligt mycket om ni lämnar en kommentar kring vad ni tycker och vad ni vill se här.

Ni kan också jättegärna få önska kommande inlägg och artiklar! Jag är som en del av er vet utbildad manikyrist och stylist men är även väldigt inredningsintresserad där är jag dock inte utbildad. Så om ni vill veta om utbildning, något specifikt kring makeup, kläder, naglar eller inredning så passa på att önska inlägg och artiklar i formuläret nedanför eller i en kommentar.

12 reaktioner på ”Beautyelas Framtid

 1. Spännande med ett nytt koncept, jag tycker din blogg redan är bra och sticker ut ifrån mängden!
  Hahah såg att jag råkade göra lite fel!
  Trodde jag skulle kommentera ovanför här men det blev tydligen inte en kommentar utan nått helt annat 😛

 2. Meddelande: Låter ju jättebra! Och vill man något så kommer du absolut klara de. Tycker det ska bli så intressant att läsa om psykisk ohälsa och diagnoser. Tycker sånt är intressant.

 3. Det är helt rätt väg att gå om man ser på de trender som är på gång. Jag var på en föreläsning med trendrapporter och då sa dom att bloggarna ska bli mer och mer magasin.

 4. Spännande! Jag personligen tycker mest om att läsa personliga bloggar där man får dyka ned i någon annans liv och följa med och motgångar, men samtidigt tror jag stenhårt på att man skall göra det man själv tycker är roligt. Annars blir det ju inte genuint! Så tycker absolut att du skall köra på detta då det låter som att det är det du vill. <3

 5. Jag personligen tycker att det är Spännande med ett nytt koncept.Tror absolut att detta är rätt väg för dig att gå.❤Klart att det kommer ta sin tid men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 6. Första tanken var ”nej, jag vill ha Beautyela som det är” men när jag fortsätter läser och du förklarar så tror jag detta kommer bli bra. Jag ser fram emot ditt nya koncept, skall bli spännande =)
  Förresten, jag hade ju skrivit på din gamla blogg att jag mailat dej och fick då en kommentar om att jag skulle maila dig igen, jag gjorde det då, men har inte fått något svar… du kanske inte hunnit svara, men vill bara kolla så det verkligen kom fram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *