Makeover Vardagsrummet – Svarar på Läsarfrågor

Hej fina ni!

Tack för all fin respons på ’Beautyelas Framtid’ där jag gick ut med att Beautyela kommer bli en blogg/gratis tidning! Var lite nervös över att släppa nyheten så de gjorde mig lättad att höra att många av er ändå gillar idén!

Jag fick också en del frågor i de inlägget kring om jag vill utbilda mig inom inredning och svaret är Ja, Det vill jag faktiskt göra! Har sedan en tid tillbaka tänkt i de banorna och den senaste tiden har jag insett att jag nog vill jobba inom inredningsvärlden och utbilda mig till inredare, det hade verkligen varit en dröm att få jobba med det jag älskar!

Har faktiskt varit inne och kollat en del kurser, pratat med de som utbildat sig och känner att de nog snart är dags att göra verklighet av mina drömmar. Jag trodde aldrig jag skulle få denna möjligheten men den verkar nu vara inom räckhåll vilket känns helt fantastiskt! Min dröm är att i framtiden starta eget inom inredning och på sidan driva Beautyela.

Tänkte ta och visa lite bilder hemifrån också, hur vårt hem förändrats sedan 2 år tillbaka. Är fortfarande en hel del jag vill fixa hemma men tyvärr är inte inredning allt för billigt vilket gör att vi får ta de i små steg.

Jag minns att jag var så nöjd med hur vi hade det hemma 2017 men skillnaden från nu är verkligen enorm och jag har lärt mig så mycket under ett års tid.
Såhär ser det alltså ut idag! Lite småfix kvar som att byta matta, köpa lampa och lite annat men vi är så nöjda och börjar verkligen närma oss den stilen vi har och så vi faktiskt vill ha det här hemma.

18 reaktioner på ”Makeover Vardagsrummet – Svarar på Läsarfrågor

  1. Vad kul att göra en sån förändring med bloggen. Ser fram emot alla artiklar att läsa. 🙂
    Vilket lyft det blev för vardagrsummet! Där ser man verkligen en genomtänkt skillnad.

  2. Vad kul att du bestämt dig för att plugga! Håller tummarna för att du ska komma in på den utbildning du vill ha ✊✊ Spännande med alla nyheter, ser fram emot och vilken skillnad det är mellan nu och då. Du är grym, tjejen! ❤️

  3. sååå himla fint, älskar hur stylar ditt hem!
    Du får gärna komma hem till mig och göra om 😀
    Lycka till med dina drömmar, jag tror på dig!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *