Flyttar till Nouw

Hej finaste läsarna!

Har tagit ett beslut som vissa av er säkert inte kommer gilla medan en del av er kommer föredra, Jag har nämligen bestämt mig för att komma tillbaka till Nouw!

Varför tänker säkert ni?

Jo det ska jag svara på, jag byter framförallt då jag har tappat så mycket motivation och glädje till bloggen sedan flytten och känner helt enkelt att jag verkligen saknar Nouw och deras fantastiska community.

På WordPress känner jag mig lite ensam om ni förstår hur jag menar, de är ju nämligen så att bloggar du på webbhotell är du inte en del av ett community utan är fristående.

Jag föredrar också de smidiga upplägget där man skapar fina inlägg både från dator och Mobil, känner mig tyvärr inte nöjd med mobilbloggandet här. Dessutom gillar jag skarpt Nouws app där man lätt kan följa, gilla och kommentera. Det jag inte gillade hos Nouw var strulet men det verkar vara bättre nu och jag hoppas på att de ska jobba mer med det och tyvärr strular WordPress mer för mig än vad Nouw gjorde.

Ställde om domännamnet idag men lär nog dröja iallafall en dag innan de slår igenom och ni kan besöka bloggen via Beautyela.se men under tiden kan ni gå in via Nouw.com/Beautyela

Ber om ursäkt till er som föredrog att jag bloggade här men jag har försökt trivas här men måste nu lyssna på mig själv och gå efter det som känns bäst!

Ta hand om er mina vänner och glöm inte att ni är helt fantastiska❤️

20 reaktioner på ”Flyttar till Nouw

 1. Hoppas det blir bättre efter flytten, klart man ska blogga där man trivs bäst 🙂 Kände mig också lite solo i början med webbhotell men jag har mest kört Blogger och blogg.se innan så där är man rätt ensam i alla fall. 😛 Synd bara att Nouw ska vara så himla buggigt hela tiden, tycker det är jättejobbigt att läsa bloggar som ligger där tyvärr, kan inte ens komma in på dem via mobilen.. :/ Tänker mig att det borde vara bättre när de är så pass stora ändå. Håller tummarna att flytten går smidigt 🙂

 2. Hoppas att flytten går bra.
  Kan man köra över allt det gamla eller försvinner det och man får börja om från början?
  Det är självklart att du ska göra som du vill och inte vad andra tycker!

 3. Förstår att det känns ensamt efter att man haft ett community.. Och det är som du säger, nouw strular men det gör alla portaler på ett eller annat sätt, finns inget som är fläckfritt! Välkommen tillbaka 😀

 4. Jag förstår din känsla med ensamheten, men jag gillar också att driva mitt ”egna”- Sen är jag inte så egen eftersom jag är så styrd i layout och design enligt Bonniers

 5. Hoppas du kommer att trivas med Nouw nu då. Då kanske dina kommentarer till mig kommer fram också 🙂 men min man och jag pratade idag om att du har haft problem med att kommentera på min blogg och om det inte fungerar från Nouw heller så tyckte min man att du skulle prova att kommentera som anonym och sedan skriva vem kommentaren kommer ifrån. Jag har några andra som har gjort så och det har fungerat då. Min man som är lite mer hemma på datorer sade att det kan vara dina säkerhetsinställningar som gör att kommentaren inte godkänns, men som anonym så kan det vara annorlunda.

 6. Oj, jag som hade fått uppfattningen om att du verkligen trivdes här. Men efter att ha läst din förklaring tycker jag verkligen att du gör rätt beslut att komma tillbaka! <3 Just det där med communityt här på Nouw är vad som håller mig kvar. Och som du skriver – strulet har verkligen blivet bättre 🙂

 7. Välkommen tillbaka till nouw, förstår att du tröttnade på allt strul men än så länge sköter nouw sig. Även fast det strular ibland trivs jag på nouw 🙂 <3

 8. Självklart ska du blogga där det känns bäst! Jag har aldrig varit med i nåt community, så jag har ingen aning om vad det innebär eller ger för fördelar För mig har WP överlag funkat bra under de månader som jag har haft min blogg. Men jag har inte haft några speciella ambitioner heller, utan skriver helt planlöst på obestämd tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *